JIROV

Distanta: 15 km si 400 metri diferenta de nivel
Categoria: Trailrunning, usor
Start: Ora 9:00 din curtea Cramei Corcova Roy & Damboviceanu
Timp limită final: 3 ore
Teren: 4km asfalt, 11km poteci si drumul forestiere
Puncte de susținere: 3 puncte de susținere pe traseu si 1 la final
Marcaj: banda de semnalizare Intersport

Am realizat pentru dumneavoastra o harta interactiva, care sa va permita o cat mai buna intelegere si insusire a traseului de concurs:

  • Puteti exporta track-ul in ce format doriti, tot ce trebuie sa faceti este sa bifati tipul de fisier dorit si apoi sa dati click pe butonul ”Ok”.
  • Dand click pe iconita specifica Google Earth, puteti vizualiza traseul printr-un video care va va ajuta sa aveti o perspectiva mai buna asupra lui.
  • Puteti observa profilul traseului in partea stanga a hartii, iar plimband cursorul pe profil veti vedea altitudinea si distanta pe track-ul cursei.
  • Pentru a vizualiza traseul in Google Maps – click pe More si apoi click pe Google Maps.
  • Pentru borne kilometrice – bifati butonul ”kilometre”.
  • Aveti posibilitatea de a da ”zoom”, dar si de a schimba tipul afisarii hartii (layers). Pentru a schimba layerul, dati click pe iconita de Layer.
  • Pentru informatii complete legate de harta si profil dati click pe butonul ”Details”.
  • In coltul din dreapta-sus al paginii puteți observa un QR Code, pe care va invitam sa il scanati folosind aplicatia telefonului dumneavoastra pentru a avea harta si pe telefon.

 

Descriere traseu:

Dupa startul din curtea podgoriei, se iese in strada principala asfaltata din Corcova si dupa cateva sute de metri facem stanga spre satul vecin Cordun. Dupa aproape 2 km de asfalt intram pe drum de tara si incepem sa urcam dealul Jirov. Cand ajungem sus (km 4) ne oprim cateva momente pentru a bea un pahar de apa (sau de vin rece), dar si pentru a admira minunata priveliste. Ce credeti ca se vede? E perioada culesului, struguri peste tot, cat vezi cu ochii…

Pana la km 8 alergam prin vie, drumul trece apoi prin padurea de stejari si iata ca ne oprim din nou: apa sau vin? Asta-i întrebarea!

Traseul face cateva coturi, urcam din nou, ajungem la portiunea pe care am venit, facem cale intoarsa pe drumul asfaltat si ne indreptam printre case spre Corcova, iar apoi spre sosirea din curtea cramei.

Translate »