INSCRIE-TE!

Asociația Sport La Orice Vârstă si Podgoria Corcova Roy & Damboviceanu vă invită să participați între 29 iulie si 1 august 2021 la cea de a 8-a editie a Corcova Trail Race!
  • ÎNAINTE de a va înscrie online la eveniment, vă rugăm să citiți cu multă atenție Regulamentul competiției, dar și celelalte secțiuni ale paginii oficiale corcova.trailrace.ro!
  • Din cauza situatiei sanitare si pentru siguranta tuturor, la editia din 29 iulie -1 august 2021 fiecare participant la eveniment va trebui sa prezinte la intrarea in curtea Cramei Corcova Roy & Damboviceanu, alaturi de declaratia de participare, o adeverinta care sa ateste fie ca este negativ la virusul SARS-CoV-2 (cu test rapid facut la fata locului sau PCR facut miercuri 28 iulie 2021), fie ca a fost vaccinat cu cel mult 6 luni inainte de eveniment. Cand spunem "fiecare participant" ne referim la orice persoana indiferent de varsta care intra in zona de concurs, fie ca este concurent, organizator, furnizor servicii, angajat al Cramei, etc. Va rugam sa luati in considerare aceasta obligatie, iar in cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu va inscrieti la eveniment!
  • Prin ÎNSCRIEREA la această competiție concurenții acceptă automat Regulamentul Corcova Trail Race, orice solicitare care vine in contradicție sau contravine Regulamentului nu va fi luată în considerare.
  • Necitirea cu atentie a Regulamentului și a tuturor Secțiunilor de pe site-ul corcova.trailrace.ro nu poate fi interpretata ca fiind lipsa de informație, recomandări, reguli și conduite din partea organizatorilor Corcova Trail Race 2021, iar participanții care se înscriu la eveniment fară să cunoască toate informatiile prezentate de noi pe site sunt direct responsabili pentru eventualele neplăceri cauzate de acest fapt, înainte, în timpul și după eveniment.

Ne vedem în data de 29 iulie la Crama Corcova!

Translate »