INSCRIE-TE!

Asociația Sport La Orice Vârstă si Podgoria Corcova Roy & Damboviceanu vă invită să participați în weekend-ul 2 - 4 august 2019 la cea de a 7-a editie a Corcova Trail Race!
  • ÎNAINTE de a va înscrie online la eveniment, vă rugăm să citiți cu multă atenție Regulamentul competiției, dar și celelalte secțiuni ale paginii oficiale corcova.trailrace.ro!
  • Prin ÎNSCRIEREA la această competiție concurenții acceptă automat Regulamentul Corcova Trail Race, orice solicitare care vine in contradicție sau contravine Regulamentului nu va fi luată în considerare.
  • Necitirea cu atentie a Regulamentului și a tuturor Secțiunilor de pe site-ul corcova.trailrace.ro nu poate fi interpretata ca fiind lipsa de informație, recomandări, reguli și conduite din partea organizatorilor Corcova Trail Race 2019, iar participanții care se înscriu la eveniment fară să cunoască toate informatiile prezentate de noi pe site sunt direct responsabili pentru eventualele neplăceri cauzate de acest fapt, înainte, în timpul și după eveniment.
  • Termenele limita de inscriere online la curse sunt 08.02.2019 ora 00:00 pentru prima faza de inscrieri si 26.07.2019 ora 12:00 pentru locurile ramase disponibile.
  • Dupa aceste termene nu se mai fac inscrieri online, iar cei care nu au contributia de participare validata de banca vor fi scosi din tabelul de participanti, avand posibilitatea de a se inscrie la fata locului, in limita locurilor disponibile.
Inscrierile online s-au inchis. Ne vedem în data de 2 august la Crama Corcova!
Translate »