INSCRIE-TE!

Asociația Sport La Orice Vârstă si Podgoria Corcova Roy & Damboviceanu vă invită să participați în weekend-ul 3 - 5 august 2018 la cea de a 6-a editie a Corcova Trail Race!
  • ÎNAINTE de a va înscrie online la eveniment, vă rugăm să citiți cu multă atenție Regulamentul competiției, dar și celelalte secțiuni ale paginii oficiale corcova.trailrace.ro!
  • Prin ÎNSCRIEREA la această competiție concurenții acceptă automat Regulamentul Corcova Trail Race, orice solicitare care vine in contradicție sau contravine Regulamentului nu va fi luată în considerare.
  • Necitirea cu atentie a Regulamentului și a tuturor Secțiunilor de pe site-ul corcova.trailrace.ro nu poate fi interpretata ca fiind lipsa de informație, recomandări, reguli și conduite din partea organizatorilor Corcova Trail Race 2018, iar participanții care se înscriu la eveniment fară să cunoască toate informatiile prezentate de noi pe site sunt direct responsabili pentru eventualele neplăceri cauzate de acest fapt, înainte, în timpul și după eveniment.
  • Termenul limită de înscriere online la curse este 27.07.2018 ora 12:00, iar cel până la care banii trebuie confirmați de banca noastră este ora 17:00.
  • După aceste termene nu se mai fac înscrieri online, iar cei care nu au contribuția de participare validată de bancă vor fi scoși din tabelul de participanți, având posibilitatea de a se înscrie la fața locului, în limita locurilor disponibile.

Translate »